O nama

Intema Consulting je srpska konsultantska kompanija za poslovno savetovanje, sa sedištem u Beogradu. Specijalizovani smo za poslovno dijagnostikovanje MMSP, upravljanje finansijama, upravljačko izveštavanje, razvoj integrisanih finansijsko-upravljačkih modela, definisanje ključnih poslovnih pokazatelja uspešnosti i pronalaženje rešenja za kontinuirano i održivo unapređenje poslovnih performansi u svim organizacionim aspektima.

Mi koristimo naše znanje i iskustvo da klijentima obezbedimo visok nivo usluga u oblastima poslovnog, ekonomskog, finansijskog, projektnog i investicionog savetovanja, kao i pronalaženjem odgovarajućih IT rešenja, kojima nastojimo da premostimo jaz između postojećih načina poslovanja i dostupnih savremenih tehnologija.

Intema Consulting pruža stručne poslovne usluge mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima na način prilagođen potrebama, veličini i specifičnostima svakog pojedinačnog klijenta. Našim uslugama  pomažemo poslovnim liderima i preduzetnicima u snabdevanju kvalitetnim informacijama pri donošenju odluka, koje će na najbolji način oblikovati budućnost njihovih organizacija.