Ko želi da uradi nešto, naći će način. Ko ne želi, naći će izgovor.

Sa nama ćete uvek pronaći način.

Zakažite sastanak
Usaid
Europien bank
Kreative Unlimited
Pekara Kljuc
Maruska
Udruzenje novinara Srbije
Impact hub
Naucno tehnoloski park Beograd
Pekara Pons
Cubas School
BMW
Honda
VIP
United colors of benetton
Delta DMD
Farmalogist
Farmanea Beograd
Apoteka Beograd
Mylan
Zgodni
Fizio Ahil
Farmanima
Positive

Poslovna transformacija

Osećate umor, dan vam sve kraće traje, imate sve više zaposlenih u vašoj organizaciji? Osećaj vam je da vi lično radite više, a sve manje zarađujete?

Kada pogledate oko sebe uvđate mnogo kompanija koje potpuno drugačije funkcionišu u kojima se zna šta je posao vlasnika, šta direktora, šta radi prodaja, ko vodi marketing, a ko radi u magacinu.

Te firme rastu i ostvaruju sve bolje rezultate. Iako ste nekada bili ispred njih sada vas sustižu sa neverovatnom lakoćom.

Pročitajte više

Na korak od uspeha

Digitalna transformacija

Već dugo ste u poslu kojim se bavite, savladali ste sve prepreke koje su vam se našle na putu i imate dobre rezultate.

Shvatate da vreme u kom živimo vam omogućava mnogo veći rast, a imate utisak da vam nešto nedostaje kako biste taj rast ostvarili.

Cilj vam je da vas vaše buduće kolege prepoznaju kao idealnog poslodavca, da vas klijenti prepoznaju kao pouzdanog poslovnog partnera, da budete vidljivi u vašoj poslovnoj zajednici.

Pročitajte više

Transformišite svoj posao

Značaj tima

Zamislite tim kao točkove automobila; oni moraju da budu sinhronizovani da bi se auto nesmetano kretao. Ako i jedan od točkova ima nešto unutar sebe što mu stvara trenje i koči ga, auto neće moći da se kreće punom brzinom. Ako se na nekom od točkova nalazi guma koja u sebi ima više vazduha u odnosu na druge gume, auto ponovo neće moći da se kreće punom brzinom. Naš tim predstavlja izbalansirano kretanje svih točkova, jednaku količinu vazduha u svim gumama i što je najvažnije, zajedničko otklanjanje svih trenja koje usporavaju naš auto. Svi mi imamo iste stavove po tom pitanju, a u nastavku ove stranice možete malo više saznati o svakome od nas.

Upoznajte naš tim

Ako ste spremni za uspeh

Pokrenite transformaciju