O nama

Znate li onaj osećaj koji krene iz stomaka i širi po čitavom telu unoseći zadovoljstvo u svaku ćeliju vašeg bića? Upravo tako se mi osećamo kada donesemo rezultat svom klijentu.

Taj put ka rezultatu je pun prepreka. Neke od njih dolaze sa tržišta, a mnoge dolaze upravo od često i nesvene borbe naših klijenata da ostanu u zoni komfora u koju su se udobno smestili. Tada često taj nesvesni deo njih, to uobraženje počinje da generiše izgovore poput “Ne može to kod nas. Mi to radimo na drugi način” i sl. Svaka ova rečenica nas samo navodi na zaključak da svi mi volimo zonu komfora u kojoj se nalazimo i da je lakše raditi stvari na način na koji smo navikli, bez obzira što rezultatom tog načina rada nismo u potpunosti zadovoljni. Mudar čovek je jednom rekao da kada radiš nešto što ti ne donosi rezultat koji želiš, neophodno je da promeniš način rada da bi dobio drugi rezultat. Mi zagovaramo komunikaciju koja je orijentisana ka rešenju, jer ga svaka situacija ima. Važno je samo da sagledamo sve činioce koji generišu rešenje kojim smo svi zadovoljni.

Sigurni smo da je svaki cilj ostariv. Sigurni smo i da je važno da sve naše aktivnosti usmerimo ka tom cilju i da smo svesni svih znanja koja su nam potrebna da ga ostvarimo. Naravno, važno je i da budemo dosledni u primeni svega toga. Naša uloga je da zajedno postavimo aktivnosti, da vam pravim znanjima unapredimo kompetencije i da vas uvek vraćamo ka fokusu na suštinu. Upravo to je razlika koja čini razliku, esencija koja vam pomaže da ostarite svoje ciljeve, a koja nama pruža taj osećaj koji kreće iz stomaka.

Javite se da zajedno ostvarimo vaše ciljeve i zajedno uživamo u tom slatkom osećaju uspeha.

Dario Daničić

Dario Daničić

Strategija/Finansije/Digitalna transformacija

Dario je siguran da je strategija osnov svakog uspeha i da je suština života svake firme protkana kroz finansijske pokazatelje. Dariova ekspertiza je iz oblasti poslovnog planiranja i procena vrednosti kompanija. On zna kako da sa brojkama napravi magiju. Vidi širu sliku u svemu što radi i kroz svoje strateške planove kreira jasnu viziju budućnosti. Kada se uz njegova znanja postave čvrsti temelji poslovanja, nema tog zemljotresa koji bi mogao da ih sruši. Bliži su mu tradicionalni kanali komunikacije ali vrlo rado primenjuje i moderne. Dario će vam dati nove ideje, videti drugačiju primenu postojećih rešenja i vrlo precizno napraviti procenu vrednosti vašeg preduzeća.

Nenad Nikolić

Nenad Nikolić

Strategija/Prodaja i Marketing/Digitalna transformacija

Nenad čvrsto veruje da je rezultat posledica dobro usmerenih aktivnosti i adekvatnog nivoa kompetencija. Na tom verovanju i koncipira svoj pristup u radu sa klijentima. Suštinu konsultantskog posla vidi upravo u rezultatima, i to je najvažnija tema svih razvora sa njim. Nenadova ekspertiza je u oblastima komunikacije, prodaje i marketinga, a najveća snaga je veoma jaka empatija. Upravo ta empatija mu omogućava da na pravi način razume emocije kupca koje, po statistici, utiču na preko 80% odluka o kupovini. Svaki novi klijent i svaki novi projekat je poseban izazov za Nenada i svakom se posvećuje svim svojim resursima. Zbog njega klijenti često izlaze iz svojih okvira i zone komfora u kojoj se nalaze.

Marija Sekulić

Marija Sekulić

Digitalna komunikacija

Marija veruje da su doslednost i fokus ono što čini razliku u današnjem poslovnom okruženju. Reči su njene igračke i ona u svaku priču utka dušu. Njena specijalnost su digitalni kanali komunikacije, a sve društvene mreže posmatra kao igralište na kom postiže neverovatne rezultate. Naravno da reči same po sebi nemaju pravu težinu ako nisu adekvatno propraćene načinima na kojima Marija meri njihov uticaj na publiku. Ona posmatra celokupan projekat iz prikrajka i daje svoj mudri argumentovani zaključak koji obično napravi suštinsku razliku. Ona je neizostavni deo svakog projekta na kom radimo.

Dejan Stojković

Dejan Stojković

Web Development/SEO

Dejanu je važno da ima jasnu sliku, da postoji jasan plan na osnovu kog može da postavi sve operativne korake. Dejanova ekspertiza su jedinice i nule, odnosno kodovi koji stvaraju predivne internet prezentacije i prodavnice. Dobar deo dana provodi u virtuelnom svetu koji često mnogi sa kojima radimo ne razumeju u potpunosti. Zato njegova velika snaga leži u tome da razume i analogni svet i priča jezikom koji je prihvatljiv za sve one koji nisu iz sveta kodova. Na pravi način će sve naše prodajne zamisli pretvoriti u virtuelna rešenja koja generišu veći profit za svakog našeg klijenta.

Ako ste spremni za uspeh

Pokrenite transformaciju