Prerasli ste domaće tržište i sada želite da nađete poslovne saradnike iz, recimo, neke od zemalja regiona kako biste zajedno nastupili na novom tržištu?

To je odlična ideja - hajde da vidimo kako da je ostvarimo!

Zahvaljujući našim alatima imamo pristup desetinama hiljada kompanija širom sveta. Zajedno sa vama izabraćemo najbolje tržište za vaš proizvod, a onda odabrati potencijalne kompanije za saradnju. I to one najbolje po rezultatima i finansijskom bonitetu da ne gubimo vreme. Zatim ćemo osmisliti prezenetaciju i ton komunikacije kojim ćemo im se obratiti.

Ne brinite, rešenje postoji.

Jedna od naših usluga koje mogu da vam budu od velike pomoći je realna i tržišna procena vrednosti vaše kompanije, brenda ili patenta, da znate čime raspolažete, kao i da vas savetujemo kako da ostvarite maksimum te vrednosti.

INTEMA FINANSIJE  

Cilj svakog posla je profit. Da bi profit rastao, neophodno je da suvereno upravljate finansijama preduzeća što podrazumeva ispravno tumačenje finansijskih pokazatelja i donošenje pravih odluka.…

saznajte više

INTEMA PROCENA 

Da li znate koliko vredi vaš biznis i vaša kompanija, nezavisno od imovine kojom upravljate? Mi vam pomažemo, kako u proceni fer tržišne vrednosti vaše imovine, tako i u formulisanju vizije i mape…

saznajte više

INTEMA DIGITALNA TRANSFORMACIJA 

Intema digitalna transformacija nije samo uvođenje digitalnih tehnologija i praksi u poslovanje, već sveobuhvatna promena u načinu razmišljanja i poslovnog delovanja. Nudimo vam stručno i praktično…

saznajte više

Ovi podaci mogu da vam pomognu u  izboru potencijalnih poslovnih partnera, kao i odgovarajućoj strategiji nastupa i planiranju troškova i prihoda. Ozbiljan nastup na stranom tržištu podrazumeva i savremen korporativni brending (logo, poštovanje knjige standarda) i dobar web sajt, koji nudi opciju više jezika, u idealnom slučaju, i jezik tržišta na koje ulazite.

Ovi koraci su osnova koju preporučujemo da uradite

u sklopu priprema za nastup na stranom tržištu. Optimizacija i uređivanje web sajta mogu da budu urađeni u sklopu digitalne transformacije, digitalnog unapređenja prilagođenog vašem poslovanju. Za sva pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Zainteresovani? Javite nam se.

Uz našu pomoć, promenićete način na koji razmišljate i postavićete dostižne poslovne ciljeve - sve kroz dobru komunikaciju, jer je to ključ koji otvara sve mogućnosti. 

Prijavite se za besplatne online konsultacije.